PDL Signage Co., Ltd.lokasina di Quanzhou, mangrupa tanda iklan & tampilan pabrik pikeun leuwih ti 20 taun.
Taun 2000, PDL, anu mangrupikeun bisnis kulawarga, mimiti ngahasilkeun logo tanda sareng tampilan pikeun toko-toko alit.Saatos ngembangkeun sababaraha taun, urang ngalegaan klien kami ti individu ka perusahaan.Nalika téknologi LED beuki populer, hurup tanda anu dipimpin ditambah kana katalog kami.Dina 2008 jeung taun-taun saterusna, dagang internasional panas pisan di Cina.Tapi pikeun industri iklan, tren ieu langkung laun tibatan industri anu sanés.Ayeuna E-commerce ngarobih unggal aspék kahirupan urang, Janten PDL Signage diadegkeun online pikeun ngalayanan sadayana para nasabah di sakumna dunya.Geus WAKTU.

 

Showcase Klién Internasional

BRAND BANGUNAN pikeun★★★★★Eupan balik!!!Sagala jinis hurup tanda anu dipimpin pikeun Éropa, AS, Australia, Inggris, Kanada, Wétan Tengah, Korea, Jepang ... 50 nagara.

nempo leuwih
  • 026
  • 1
  • IMG_2163